Formthotics indlægssåler

Reducer ømhed og smerter i fod, knæ, hofte og ryg.

Med en  indlægssål fra Formthotics, der tilpasses dig og din fod. 

Formthotics indlægssål

Formthotics indlægssåler

Få bedre komfort i dine sko med en tilpasset sål

Formthotics indlægssåler er en god sål, der bliver personligt tilpasset dig, derved giver du dine fødder optimal støtte, så skævheder rettes op, og komforten i skoene maksimeres. Således reduceres ømhed og smerter i fod, hæl, akillessene, skinneben, knæ, hofte og ryg. 

Sålerne bliver tilpasset specielt til dig, mens du står i butikken, således at de kan justere de skævheder og udfordringer du måtte have.

Sålerne fås i flere forskellige bredder og støddæmpningsniveauer alt efter aktivitet (kontakt m-massage for mere information), så de kan bruges i alle typer af sko lige fra løbesko, vandresko, arbejdssko til fodboldstøvler.

Formthotics

En revolutionerende indlægssål

Der bruges til behandling af skader i benene samt til forebyggelse af skader, forbedret ydeevne og komfort. 

Formthotics blev opfundet af en sportsmedicinsk læge og bruges med succes inden for sportsmedicin, fodterapi og fysioterapi. 

Formthotics bliver termoformet (varmestøbt) til din unikke fodform og skotype i klinikken. De er 3D-formet fra lukket celle polyethylenskum, som har unikke formbare egenskaber. 

Formthotics effektivitet er blevet bevist af mange uafhængige forskere. Formthotics indlægssåler er kun tilgængelig via en behandler.

Formthotic Sunde fødder

Pas godt på dine fødder, de skal bære dig hele livet!

Vidste du at...

En sten i skoen

Bare en lille sten i skoen eller en vabel under storetåen gør en kæmpe forskel. Vi lægger vægten anderledes på foden eller bevæger os akavet for at undgå generne. Står det på over længere tid, kan selv den mindste ændring give gener ikke bare i foden, men også andre steder i kroppen.

Flere millioner af skridt

Foden er den del af kroppen som belastes allermest! Det moderne menneske tager dagligt op til 15.000 skridt – hvilket gennem livet bliver til flere hundrede millioner skridt!

Fodsålen beskytter foden

Og den ændrer sig ved forskellige påvirkninger. Ved øget belastning dannes der hård hud. Kig på fodens hårde hudområder for at se hvor der er øget belastning!

Sukkersyge

Nedsætter følesansen, og det giver risiko for sår. Vær ekstra opmærksom – det er ikke sikkert du mærker hvis skoen ”gnaver”!

Din vægt har har betydning

En person som vejer 70 kg, vil belaste hver fod med i alt ca. 100 tons for hver løbet kilometer!