Hvem er

m-massage

Velkommen til m-massage vi er glade for du kigger forbi og ser frem til, at hjælpe dig med at få dit fysiske velvære i topform. Hos m-massage er der fokus på din krops fysiske trivsel og velvære, hvor vi bl.a. forbygger og afhjælper muskulare smerter med dybdegående fysiurgisk sportsmassage.

Åbningstider

Mandag 09-19:00
Tirsdag 09:00-16:00
Onsdag 09:00-18:00
Torsdag Lukkede
Fredag 09:00-16:00

Afbudspolitik

Afbud meldes til klinikken pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før.

Ved udeblivelse eller forsinkelser, faktureres man det fulde beløb af behandlings pris. Har man rabatkort, mister man et klip.

betaling

Hos m-massage kan du betale med

- Visa Dankort
- Kreditkort
- Kontant
- Mobilpay

m-massage

Vores erfaring er din garanti for kvalitet

Hos os er du i "gode hænder".

Hos m-massage behandler vi alt lige fra personer med muskel-, ledsmerter og overbelastningsskader der giver gener i hverdagen, til den seriøse idrætsudøvere der har behov for restitution og skadesbehandling for hurtigt at vende tilbage til træning og konkurrence. 

I klinikken tilbyder vi en bred vifte af massager og andre behandlinger herunder 

  • Fysiurgisk massage 
  • Formthotics 
  • Sportsakupunktur 
  • Cupping 
  • Recovery Boots

Det har højeste prioritet at du altid får en god og tryg oplevelse hos m-massage hvad enten det er på vores klinik, i sports klubben eller ude i virksomheden du får behandling. Alle massøre & skadesbehandlere er professionelle og vores fokus er på hele din krops fysiske velvære, derfor kigger på kroppen som en helhed, da årsagen til en problematik kan komme mange steder fra.

Skal vi også hjælpe dig? 

De bedste hilsner 

m-massage

+ Pluskunde

Loyalitet betaler sig

Hos m-massage værdsætter vi vores faste kunder, og tilbyder derfor loyale kunder en +pluskunde aftale, der giver en række fordele særligt tilpasset den enkelte kunde. 

Kontakt m-massage for mere information om din mulighed for en +pluskunde aftale.